Vill du växa med oss?

Vi behöver ytterligare en person till vårt gäng. Vi har fullt att göra och behöver vara fler personer som delar på arbetsuppgifterna. Den här rollen passar dig som vill kombinerat lagerarbete, med administrativa arbetsuppgifter. Inom ramen för arbetet komme du både packa paket som levereras ut till kunder, sköta beställningar och svara på mail och samtal från våra kunder. Eftersom vi är flera som delar på arbetsuppgifterna kan de variera mellan olika dagar vilket uppskattas av våra medarbetare.

Vem vi söker

Vi söker dig som är ansvarstagande, kan arbeta självständigt och gillar att ta tag i saker och få arbetsuppgifter genomförda. Vi jobbar mot gemensamma mål och stöttar varandra men arbetet bygger på att man själv kan ta ansvar för sina arbetsuppgifter. Vi tror att du har ett högt driv, engagemang och en vilja att påverka och komma med konstruktiva lösningar. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Vi ställer inte några särskilda kunskapskrav.

Information om tjänsten:

Pär Björklund, VD
 tel: 070-454 2000
Pernilla Ylander, kundansvarig tel: 070-454 2003

Ansök nu

Ansök via jobb@chemgroup.se senast 2021-03-15. Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden. Märk ansökan med: Lageradmin

Välkommen in med din ansökan!

Krav: B-körkort
Placering: Göteborg
Yrkeskategori: Administratör, lagerarbete
Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 2021-03-15

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.