All inclusive chemical management

Kemikalier är troligtvis nödvändigt för din verksamhet. Men de röda symbolerna skvallrar om att det är viktigt att de hanteras på rätt sätt. Det kan därför vara skönt att få support från någon annan. Hos Chemgroup får du uppleva en ny typ av kemikaliekomfort med vår All inclusive chemical management.

1. Strategi

Vi utarbetar en strategi tillsammans med er verksamhet som utgör grunden för er kemikaliehantering. Målet är att skapa en tydlig och säker plan för vilka kemikalier som ska användas och hur de ska hanteras i verksamheten.

1/5
KompetensInköpLogistikSystem

All inclusive chemical management

Hållbara val hela vägen

Om kemikalier används i er produktion är det viktigt att de hanteras på ett så hållbart vis som möjligt. Med ett helhetsgrepp kan vi tillsammans fatta hållbara beslut tidigt i processen som gynnar er faktiska användning. Det handlar om processen från effektiv logistik ut till användaren, rätt kemikalie med så lite farliga ämnen som möjligt och inte mer kemikalier än man behöver. En hållbar kemikaliehantering innebär att man använder rätt produkt i rätt mängd till rätt sak. Produkterna skall vara hållbara utifrån miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Våra tjänster

Strategi

Analys av behov och risker

Kompetens

Utbildning för en säkrare arbetsmiljö

Inköp

Anpassade inköp utifrån hållbarhetslagar

Logistik

Organiserade samlingsleveranser

System

Dokumentation av destruktion
Stockholm

Sankt Eriksgatan 117
Elevator C, Floor 6
SE-113 43 Stockholm

Göteborg

Bagaregårdsliden 3
SE-416 70 Göteborg

Linköping

Saab/Building 156
SE-581 88 Linköping

Trollhättan

Flygmotorvägen 1
SE-461 38 Trollhättan