Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Välkommen till ett webinar om Riskbedömningar i Chemgroup Pro. Här får du en inblick hur du klickar i systemet för att riskbedöma produkter i er kemikalieförteckning.

Webinariet hålls digitalt via Teams, onsdag 21 februari kl. 9-10.

Vid detta riskbedömningswebinar så välkomnar vi dig som kund och administratör i Chemgroup Pro som känner att du skulle vilja få en uppfräschning kring hur du klickar i systemet för att riskbedöma produkter i er verksamhet. Webinariet kommer ha fokus på det systemtekniska.

I de fall ni har behov och önskar veta kring hur ni ska värdera olika risker utifrån klassning på produkt, hänvisar vi med varm hand till våra utbildningar på området riskbedömningar. Den här extra insatsen gällande riskbedömningar erbjuder vi för att höja andelen riskbedömda kemikalier ute i era verksamheter. Detta ligger som ett miljömål hos oss på Chemgroup.

Grundkrav för att delta i detta Webinarium är att du:

  • Har gått användarutbildningen i systemet under de senaste 2 åren.
  • Har behörighet att göra riskbedömningar för din egna verksamhet i Chemgroup Pro.

I de fall ni har behov och önskar veta kring hur ni ska värdera olika risker utifrån klassning på produkt, hänvisar vi med varm hand till våra utbildningar på området riskbedömningar. 

Ha en riktigt fin dag och se till att du och dina kollegor har en bra arbetsmiljö och smart kemikaliehantering!


Webinar om Riskbedömningar i Chemgroup Pro

21 februari 2024 – kl 09.00-10.00


Detta webinar är kostnadsfritt!


Anmälan
Via mail till info@chemgroup.se eller via bokningsformuläret & knappen Boka plats ovan.

Information
Kontakta info@chemgroup.se, 031-712 02 60