Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Vi erbjuder allt ifrån att enbart leverera ett system med alla säkerhetsdatablad samlade till en helhetstjänst där vi förutom systemet också levererar de kemikalier som behövs i verksamheten, rekommenderar bra produkter, minskar antalet kemikalier i verksamheten och utbildar personalen i säker kemikaliehantering. Kunden har en kontaktperson, s.k. Chemical Manager som hanterar alla frågor. Vi strävar efter minskad administration och fakturerar därför våra kunder månadsvis.

Chemgroup erbjuder en Chemical Manager för varje kund som har helhetssynen över kemikaliehanteringen. Systemet vi använder fungerar som beställningsväg för samtliga kemikalier. Det leder till stor kontroll och möjlighet till statistik över inköp och hantering av kemikalier i verksamheten.

Vi har kemikalielager i Göteborg och Linköping.

Läs mer om de olika delarna i tjänsten i menyn ovan.

Vårt system förenklar hanteringen av kemikalier avsevärt. Vi ser till att samtliga säkerhetsdatablad finns tillgängliga samt övriga dokument rörande kemikalier för alla produkter som finns i verksamheten. Alla användare med tillgång till en dator kan enkelt läsa säkerhetsdatabladen vid behov.
Alla produkter kan också sammanställas i en katalog för att få en bättre översikt om vad som finns i verksamheten. Systemet underlättar också jobbet avsevärt för den som är ansvarig för kemikaliehanteringen på företaget.

Chemgroup Pro

Chemgroup Pro – effektivaste vägen till lagefterlevnad och kontroll på kemikaliehantering Med tjänsten Chemgroup PRO får man en hög och jämn kvalitet på sin kemikaliehantering. Man behöver inte genomföra några särskilda insatser kring kemikaliehanteringen inför en revision. Informationen i Chemgroup PRO uppdateras löpande och ni har alltid den senaste informationen tillgänglig i systemet.

Chemgroup Mini

Chemgroup Mini är tjänsten för det lite mindre företaget med ett begränsat antal kemikalier. Är du miljödiplomerad och jobbar med en kemikalieförteckningen är detta den optimala tjänsten. Du säkerställer lagefterlevnad och spar mycket tid. I tjänsten ingår: 1. Direktlänk till alla säkerhetsdatablad via datorn. 2. Kemikalieförteckning enligt lagkrav. 3. Kontinuerlig uppdatering av samtliga säkerhetsdatablad

Chemgroup Reseller

Distribution och uppdatering av säkerhetsdatablad Chemgroup Reseller är tjänsten för dig som säljer kemikalier. Har du annat för dig än att förse dina kunder med säkerhetsdatablad och säkerställa att du har den senaste versionen upplagd på din hemsida, då är detta en tjänst för dig!

Chemgroup sköter både distribution, uppdatering och utskick av uppdaterade säkerhetsdatablad

KONTAKTINFORMATION

Växel: 031 – 712 02 60, Fax: 031 – 25 05 99

Epost: info[at]chemgroup.se

Stockholmsgatan 16, Villa Bagaregården

416 70 Göteborg

CERTIFIERINGAR