Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Vi fungerar som en samlingsleverantör och en ÅF tillsammans med vår tjänst Chemgroup. Du slipper köpa ett par produkter från varje leverantör, låt Chemgroup står för alla dessa leveranser istället. Har du god kontakt med din oljeleverantör? Det är klart att du ska behålla din kontakt. Systemet kan hantera flera olika leverantörer av kemikalier. Trots flera leverantörer kan allting beställas på samma gång via din egen specifika webbshopp. Du kan endast beställa dina godkända kemikalier. Detta leder till en väldigt enkel beställningsväg, ett mindre antal fakturor och en lättare leverantörskontakt.

Låter det krångligt? Prata med Chemgroup så förklarar vi den tekniska lösningen som omvandlar krångligt till att bli väldigt enkelt för användaren.