Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Chemgroup Pro – effektivaste vägen till lagefterlevnad och kontroll på kemikaliehantering

Med tjänsten Chemgroup PRO får du en hög och jämn kvalitet på din kemikaliehantering. Ni behöver inte genomföra några särskilda insatser kring kemikaliehanteringen inför en revision.

Informationen i Chemgroup PRO uppdateras löpande och ni har alltid den senaste informationen tillgänglig i systemet. Med hjälp av tjänsten ska våra kunder ha en hållbar kemikaliehantering.

Kemikalieförteckning

Tillgång till säkerhetsdatablad och skyddsblad via datorn och Appar i telefonen.

Riskbedömning

Dokumentera riskbedömningar av kemikalier inom verksamheten och få hjälp med bedömningar via riskbedömningsmodulen.

Begränsningslistor

Kandidatlistan, så nödvändig men med så många uppdateringar. Hos Chemgroup håller vi kontroll på alla begränsningslistor åt dig. Starta systemet och du ser direkt om du har någon kemikalie som ligger med på kandidatlistan. Vi har flera kundspecifika begränsningslistor och vi lägger självklart upp din specifika lista så du endast behöver titta på ett ställe för att säkerställa din kemikalieanvändning.

Kemikaliemöte

Årligt kemikaliemöte med genomgång av era kemikalier, laguppdateringar samt förslag på substitution. Imponera på myndigheterna med din koll!

Chemical Manager

Få din egen Chemical manager hos Chemgroup som hjälper dig med åtgärder och förbättringar. Ni uppnår bra resultat utan att själva kunna kemi.

Veckobrev

Följ händelserna i din kemikalieförteckning med veckobrevet. Du får kolla på alla uppdateringar som sker.

FOKUS PÅ RESULTAT

Hos Chemgroup jobbar både kemister och toxikologer som kan bistå er i kemikalie-relaterade frågor. På våra årliga kemikaliemöten får ni en snabb uppdatering och hjälp med att hålla er ajour med vad ni behöver fokusera på för att bedriva ett aktivt kemikaliearbete.


KONTAKTINFORMATION

Växel: 031 – 712 02 60, Fax: 031 – 25 05 99

Epost: info[at]chemgroup.se

Stockholmsgatan 16, Villa Bagaregården

416 70 Göteborg

CERTIFIERINGAR