Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Helhetspartner och expertkonsult!

Chemgroup är en partner som tar hand om allt inom kemikaliehantering så att företag kan ägna sig åt sin kärnverksamhet.

Vi effektiviserar försörjningen av kemikalier, logistik, distribution, inköp, leverans, administration. Dessutom säkerställer vi arbetsmiljön och tillsammans med våra kunder ser vi till att alla legala aspekter uppfylls – samtidigt som vi sänker totalkostnaden.

Chemgroup ingår i samma koncern som  Sisource AB och tillsammans är vi ett starkt team av medarbetare som fokuserar på hållbar kemikaliehantering för våra kunder.

En kontakt för allt

Vi erbjuder produkter, administration, logistik, leverans, och allt annat som rör kemikalier – allt från en enda kontakt.

Vi levererar kemikalier till våra kunder med samlingsleveranser. Det är både miljövänligt och kostnadseffektivt. Färre leveranser betyder mindre utsläpp och samlingsleveranser på utvalda dagar istället för många små, effektiviserar godsmottagningen avsevärt.

Du får enkel kontroll på vilka kemikalier och vart de används i verksamheten med vår logistikmodul.

Enkelt inköp

Vi fungerar som en samlingsleverantör tillsammans med vår tjänst Chemgroup Pro. Du slipper köpa ett par produkter från varje leverantör, låt Chemgroup står för alla dessa leveranser istället.

Vi säkerställer er produktion genom att säkra upp produktsortiment, dokumentation, lagstiftning, utbildning och framtida försörjning.

Som kund hos Chemgroup får du tillgång till en anpassad webbshop med kemikalier godkända att använda i din verksamhet. Det gör det lätt att välja rätt för beställaren.

Lägre totalkostnad

Vi sänker er totalkostnad samtidigt som vi säkerställer en säkrare arbetsmiljö.

Vi erbjuder också kemikalielager med automatisk nivåövervakning för förbrukningskemikalier. När en kemikalier tas ut från lagret scannas den enkelt med en handscanner. När lagernivån understiger en förutbestämd nivå genereras automatiskt beställningar till respektive leverantör. För kemikalier som levereras av Chemgroup skickas påfyllnad till lagret med samlingsleveransen tillsammans med övriga kemikalier.

Låter det krångligt? Prata med Chemgroup så förklarar vi den tekniska lösningen som omvandlar krångligt till att bli väldigt enkelt för användaren!

KONTAKTINFORMATION

Växel: 031 – 712 02 60, Fax: 031 – 25 05 99

Epost: info[at]chemgroup.se

Stockholmsgatan 16, Villa Bagaregården

416 70 Göteborg

CERTIFIERINGAR