Minska antalet leverantörer och få rutiner på samlingsleveranser fasta veckodagar!

Chemgroup hjälper till att effektivisera både leveranser av kemikalier och kostnaderna för inköp.

Genom att minska antalet leverantörer får du även färre fakturor som håller nere kostnaderna.

Samlingsleveranser minskar fraktkostnaderna och spar miljön samtidigt som arbetet hos godsmottagningen blir effektivare med få stora leveranser jämfört med många små som kommer ofta.

Chemgroup är dessutom en konkurrenskraftig leverantör vad gäller produktpriset på kemikalier.

Samlingsleveranser

Vi levererar varor till våra kunder med samlingsleveranser. Det är både miljövänligt och kostnadseffektivt. Färre leveranser betyder mindre utsläpp och samlingsleveranser på utvalda dagar istället för många små, effektiviserar godsmottagningen avsevärt. Du får enkel kontroll på vilka kemikalier och vart de används i verksamheten med vår logistikmodul.

Enkelt inköp

Vi fungerar som en samlingsleverantör och en ÅF tillsammans med vår tjänst Chemgroup. Du slipper köpa ett par produkter från varje leverantör, låt Chemgroup står för alla dessa leveranser istället. Har du god kontakt med din oljeleverantör? Det är klart att du ska behålla din kontakt. Systemet kan hantera flera olika leverantörer av kemikalier. Trots flera leverantörer kan allting beställas på samma gång via din egen specifika webbshopp. Du kan endast beställa dina godkända kemikalier. Detta leder till en väldigt enkel beställningsväg, ett mindre antal fakturor och en lättare leverantörskontakt.

Automatiska lager

Kemikalielager kan förses med automatisk nivåövervakning för förbrukningskemikalier. När en kemikalier tas ut från lagret scannas den enkelt med en handscanner. När lagernivån understiger en förutbestämd nivå genereras automatiskt beställningar till respektive leverantör. För kemikalier som levereras av Chemgroup skickas påfyllnad till lagret med samlingsleveransen tillsammans med övriga kemikalier.

Automatiska lagernivåer minskar arbete för inköp och lagerpersonal och leder till exaktare lager och därmed mindre driftstopp.

Låter det krångligt? Prata med Chemgroup så förklarar vi den tekniska lösningen som omvandlar krångligt till att bli väldigt enkelt för användaren!

KONTAKTINFORMATION

Växel: 031 – 712 02 60, Fax: 031 – 25 05 99

Epost: info[at]chemgroup.se

Stockholmsgatan 16, Villa Bagaregården

416 70 Göteborg

CERTIFIERINGAR