Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Vi växer och behöver bli fler! – Anmäl ditt intresse för tjänsten som Administratör!
– Bli en del av oss på Chemgroup!

Välkommen till Chemgroup – där du kan vara med och forma framtidens hantering av kemikalier! Vi expanderar och har behov av att få in en engagerad och självgående Administratör för att stärka vårt team i Göteborg. – Läs mer om tjänsten nedan.

Företagsbeskrivning

Vi på Chemgroup hjälper våra kunder att få järnkontroll på sina kemikalier. Vi bistår med allt från att uppdatera säkerhetsdatablad, leverera utbildningar, riskbedöma kemikalier, byta ut farliga produkter, till att ta fram rapporter och mycket mer. Helt enkelt allt som rör kundens hantering av kemikalier i deras verksamhet.

Vill du växa med oss?
Vi behöver ytterligare en person till vårt gäng. Vi har mycket att göra och behöver bli fler personer som delar på arbetsuppgifterna. Den här rollen passar dig som har datorvana och goda kunskaper i MS office, främst Excel. Inom ramen för arbetet kommer du att administrera uppgifter i vårt system Chemgroup PRO samt svara på mail och samtal från våra kunder. Eftersom vi är flera som delar på arbetsuppgifterna kan de variera mellan olika dagar vilket uppskattas av våra medarbetare. Idag är vi ett härligt gäng och vi satsar på trivsel och långsiktighet. På Chemgroup gillar vi att ha kul på jobbet!

Vem vi söker
Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande. Vi ser gärna att du är självständig, gillar att ta tag i saker och får arbetsuppgifter genomförda. Vi jobbar mot gemensamma mål och stöttar varandra men arbetet bygger på att man själv kan ta ansvar för sina arbetsuppgifter. Vi tror att du har ett högt driv, engagemang och en vilja att påverka och komma med konstruktiva lösningar. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Ansök nu
Ansök via Linkedin eller maila till jobb@chemgroup.se senast 2024-02-09. Rekryteringen till denna tjänst pågår löpande under ansökningsperioden. Märk ansökan med: Administratör

  • Vi ser fram emot att lära känna dig!

Krav: B-körkort
Placering: Göteborg
Yrkeskategori: Administratör
Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 2024-02-09

Information om tjänsten:
Pernilla Ylander, kundansvarig
070-454 2003

Ellen Liljenbäck, projektledare
076-316 1819

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.