Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

 

”Ordning & reda och dessutom kostnadseffektivt”

Inköpen blir smidigare och mer kostnadseffektiva då vi får alla kemikalier från samma ställe. Dessutom under lättas administrationen genom att vi får hjälp med t ex säkerhetsdatabladen.

Lerums Kommun/ Berith Olsson, inköpssamordnare Sektor Samhällsbyggnad


”Kompetensen är Chemgroups styrka”

Det finns en tungrodd lagstiftning med många säkerhetsfrågor kring kemikaler och det är en jättefördel för oss att ha någon som bevakar den. De sköter hela hanteringen och dokumentationen av kemikalier och den kompetensen finns inte hos oss.

Jitech AB/ Anders Paulsson, vVD och inköpschef


“Det är enkelt att arbeta med Chemgroup” plastallogo

Det är enkelt, smidigt och givande att arbeta med Chemgroup. De är inte bara säljare, utan har både stor kompetens inom kemikalier och hög servicenivå.

Säkerhetsdatablad, skyddsblad och inköp finns på samma ställe. Ett klick räcker för att få fram alla uppgifterna om kemiska produkter till miljörapporten.

Plastal AB, Fredrik Calestam, Quality and Environment Coordinator