Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

BRIS0034_Banner_hjarta_sponsor_jul3Vi på Chemgroup önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2015. Vi vill tillsammans med er bli ännu bättre och skapa förutsättningar för att arbeta för att administrera mindre men ändå nå ett bättre resultat gällande miljöförbättringar i verksamheten.

I år har Chemgroup valt att skänka pengar till BRIS istället för att köpa julklappar. Vi hoppas att BRIS kan hjälpa några av de barn som inte har en lika god jul att se fram emot hemma med sin familj.