Tillverkad av Chenstore, Hazvault, erbjuder en modulär och flexibel lösning för säker lagring av det bredaste utbudet av farliga material.

Hazvault-sortimentet avviker från lagringslösningar för ingångsnivå för små trummor och modulära inloppsenheter för IBC och större kondensatorer.

Backas av en 10 års strukturgaranti kan varje Hazavaultsystem kombineras med ett brett utbud av tillbehör som passar individuella krav och specifika tillämpningar.

 

Bäst i klasslösning för sekundär inneslutning av farliga material.
Höjdventilerade louvers för att garantera maximal naturlig luftflöde inuti affären.
Kompartmenterade, läckagefria spilluppsamlingsbatterier; Testad och certifierad.
Robust fast eller modulär hyllor.
10 års strukturgaranti.
Jordningsanslutningar för att förhindra statisk laddning.
Driven ventilation, belysning och uppvärmning alternativ.
Kompakt promenad i butiker och större lösningar för pallbelastad last, stora ingrepp och IBC.

Hazvault-enheter garanterar en säkrare arbetsplats för dig och dina anställda.

 

Hazvailt är en del av Chemstors familj av lösningar för säker lagring av farliga, giftiga och frätande material och gaser.

Sortimentet har utformats med modularitet, flexibilitet och säkerhet i åtanke.
Detta tillvägagångssätt möjliggör konstruktion och leverans av standard, skalbara system eller mycket anpassade brandklasslösningar som innehåller den senaste ventilations  och temperaturkontrolltekniken.

Chemstore Connect erbjuder ett avancerat mjukvaruverktyg för sömlös hantering av en organisations farliga material. Förbättra efterlevnaden, sänka kostnaderna och minska risken.
Den kompletta Chemstore-serien av produkter uppfyller de strikta kraven på säkerhet, kvalitet och certifiering på de marknader där vi är verksamma.