Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Företagsbeskrivning
Vi på Chemgroup hjälper våra kunder att få järnkontroll på sina kemikalier. Vi bistår med allt från att uppdatera säkerhetsdatablad, leverera utbildningar, riskbedöma kemikalier, byta ut farliga produkter, till att ta fram rapporter och mycket mer. Helt enkelt allt som rör kundens hantering av kemikalier i deras verksamhet.

Vill du växa med oss?
Vi behöver ytterligare en person till vårt gäng. Vi har mycket att göra och behöver bli fler personer som delar på arbetsuppgifterna. Den här rollen passar dig som har datorvana och goda kunskaper i MS office, främst Excel. Inom ramen för arbetet kommer du att administrera uppgifter i vårt system Chemgroup PRO samt svara på mail och samtal från våra kunder. Eftersom vi är flera som delar på arbetsuppgifterna kan de variera mellan olika dagar vilket uppskattas av våra medarbetare. Idag är vi ett härligt gäng och vi satsar på trivsel och långsiktighet. På Chemgroup gillar vi att ha kul på jobbet!

Vem vi söker
Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande. Vi ser gärna att du är självständig, gillar att ta tag i saker och får arbetsuppgifter genomförda. Vi jobbar mot gemensamma mål och stöttar varandra men arbetet bygger på att man själv kan ta ansvar för sina arbetsuppgifter. Vi tror att du har ett högt driv, engagemang och en vilja att påverka och komma med konstruktiva lösningar. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Information om tjänsten:

Ellen Liljenbäck, Projektledare
076 – 316 1819
Biljana Aleksic, Chemical Manager
070-454 5259

Ansök nu:

Ansök via jobb@chemgroup.se senast 2023-09-30. Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan. Märk ansökan med: Administratör

Välkommen in med din ansökan!

Krav: B-körkort
Placering: Göteborg
Yrkeskategori: Administratör
Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 2023-09-30

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.