Anmäl dig och ta del av verktyg för att utveckla din verksamhet på ett hållbart sätt och nätverka med branschkollegor.

Våren är här och det är en perfekt tid att se över och utveckla sin verksamhet. Vi älskar att nå resultat på Chemgroup! Det är också något som vi vill förmedela till alla våra kunder under årets kundträff i maj. 

En viktig del i detta är att jobba för en mer hållbar kemikaliehantering. Hur kan man göra rent praktiskt? Under vår kundträff kommer vi att blanda inspiration, kunskap och verktyg för att nå en mer hållbar kemikaliehantering. 

Varför kundträff på Lindholmen i Göteborg?

Förutom en spännande dag med fokus på hållbar kemikaliehantering så har vi även fördelen av att vara i en stad som under våren förhoppningsvis bjuder på soliga och varma dagar samt närheten till vattnet.Lindholmen är en levande miljö för teknik, forskning och utveckling. Området är hem för en rad ledande teknik- och forskningsföretag, och det finns gott om kreativa platser att besöka när man är här. Inte minst njuta av den fantastiska utsikt över Göta älv som ses ifrån konferenslokalen för kundträffen. Vi är stolta över att kunna hålla till på en plats som andas innovation och kreativitet.Men det är inte bara miljön som gör vår kundträff så speciell. Det är också en fantastisk möjlighet att nätverka med likasinnade branschkollegor och dela kunskap om effektiv kemikaliehantering och substitution av farliga produkter.

Här är tre av många fördelar med att delta på vår kundträff
1. Få insikter om hållbar kemikaliehantering och bra substitutioner för att göra din verksamhet mer hållbar och effektiv.
2. Nätverka med branschkollegor och få tillfälle att diskutera gemensamma utmaningar och lösningar för kemikaliehantering och substitution av farliga produkter.
3. Få kunskap om den senaste tekniken och verktygen som finns tillgängliga för kemikaliehantering för att öka effektiviteten och minska riskerna för miljön och människors hälsa.

Dagens agenda

9.00 Registrering och fika

Passa på att mingla och dela erfarenheter.
Fika inkluderar: Ekologiskt bryggkaffe & te, vatten, juice & smoothie, frallor med ost & grönsaker, sött bakverk

10.00 Välkommen

Dagens konferencier, Jonas Wiktor, hälsar alla välkomna.

10.10 Effektiv och hållbar kemikaliehantering

Hanna Björklund, har jobbat med kemikaliehanteringen i snart 20 år. Hon delar med sig av bra arbetssätt för att nå resultat. Varför har Chemgroup t.ex. lanserat Rankning och hur ska man använda detta i sin verksamhet? Det och annat kommer att utredas.

10.50 Bensträckare

11.10 Chemsec – verktyg för substitution

Jonatan Kleimark från ChemSec berättar om hur man kan använda ChemSecs verktyg för att arbeta med substitution. SIN List, Marketplace, SINimilarity och nya PFAS Guide.

11.50 Presentation av gruppdiskussion

Pernilla Ylander presenterar underlag för en gruppdiskussion under lunchen. Hur kan vi tillsammans bli ännu bättre?

12.00 Lunch
Lunch inkluderar: Kyld lunchtallrik inklusive: bröd, kolsyrat vatten, ekologiskt kaffe & chokladbit

13.00 PFAS värld

På ett lättbegripligt sätt kommer Dr. Filipovic att gå igenom PFAS värld. Vad är PFAS, och vad används PFAS till? Nya forskningsrön har lett till insikten att vår mat och vårt vatten innehåller så mycket PFAS att det kan skada vår hälsa. Hur kunde det bli så här? Och vad ska vi göra nu?

13:40 Bra logistik – förutsättning för hållbar kemikaliehantering

Hänger koldioxidutsläpp ihop med kemikaliehantering? Hur kan man involvera hela logistikkedjan i sin kemikaliehantering? Pär Björklund, en av grundarna till Chemgroup presenterar möjliga lösningar för att nå ännu bättre resultat.

14.10 Återkoppling från gruppdiskussioner

14.30 Kaffe och kaka
Fika inkluderar: Ekologiskt bryggkaffe & te, vatten, söta bakverk i urval, Scones med marmelad & färskost, Frukt

15.00 Riskbedömning med de senaste nyheterna

Biljana Aleksic, kemist med mångårig erfarenhet från riskbedömning av kemikalier. Hon ger tips på bra arbetssätt kring riskbedömning och berättar om de senaste nyheterna i riskbedömningsmodulen i Chemgroup Pro.

15.30 Presentation av bästa kemikaliehantering 2023

Utnämning av bästa kemikaliehantering under året.

15.50 Nya och bortglömda funktioner i Chemgroup Pro

Sara Andersson och Lucas Helmerud presenterar nyheter men även bra funktioner och moduler som kan falla i glömska. Ha anteckningsblocket redo för att ta med dig de bästa tipsen.

16.10 Världslansering av helt ny modul

Vi lanserar en helt ny och efterlängtad modul. Vi hoppas att den ska leda oss alla framåt i arbetet för en mer hållbar kemikaliehantering. Som deltagare på kundträffen kommer du att få testköra modulen direkt efter kundträffen.

16.30 Avslutning – Tack för idag!

Afterwork kvällen innan
Kvällen innan, 22 maj, är du också välkommen på en härlig After Work på Chemgroups kontor. Där du får chans att mingla med andra deltagare och samtidigt få möjlighet att lära känna vårt team på en mer personlig nivå.

Notera att det endast finns möjlighet att delta fysiskt på vår kundträff och tillhörande afterwork.

Vårt erbjudande – Förlängt t.o.m. april ut

Har du haft fullt upp och missade vårt tidigare erbjudande som ursprungligen gick ut i fredags (sista mars)? Oroa dig inte!

Vi förstår att det kan vara lätt att missa ett erbjudande liksom klicka sig igenom sin anmälan innan en kollega hör av sig med ett nytt projekt eller att telefonen ringer. Vi har därför beslutat att förlänga erbjudandet till och med april ut för att ge alla en chans att komma igång med sitt substitutionsarbete och få verktyg för att jobba för en mer hållbar kemikaliehantering.
Men vänta inte för länge, platserna fylls snabbt upp och du vill inte missa denna fantastiska möjlighet att lära dig mer om hållbar kemikaliehantering och nätverka med branschkollegor

Registrera dig redan idag och missa inte detta fantastiska tillfälle att delta i vår kundträff och ta del av de senaste insikterna inom kemikaliehantering och substitution av farliga produkter.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Se agendan och anmäl dig via följande länk: BOKA HÄR

Pris: 1350 kr per person (950 kr hela april)
Priset avser kundträffen 23/5. Deltagande på AW hos Chemgroup är kostnadsfritt. 
Plats: Lindholmen Conference Centre Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg

Vid klick på kartan / knappen länkas du till vår besökadress direkt i Google maps

Categories:

Tags:

Comments are closed