Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Gillar du våra kemikaliemöten? Då kommer du även att ha stor nytta av den här dagen. Onsdagen den 10 Maj träffas vi i Jönköping. Dagen vänder sig till dig som är kund hos oss på Chemgroup och jobbar i vårt system. Vårt fokus under dagen kommer att ligga på riskbedömningar och som alltid förbättringar. Kontakta oss om du vill ha hela dagens agenda. Antalet platser är begränsade så anmäl dig i tid. Maila info@chemgroup.se för anmälan och information.

Nu finns det bara ett fåtal platser kvar.

Varmt välkommen!

Datum: 10 maj, 2017

Stad: Jönköping

Plats: Jönköpings Tekniska Högskola

Tid: 9.00-17.00

Categories:

Tags:

Comments are closed