Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Nytt i Chemgroups system är att det finns möjlighet att kontrollera så att alla kemiska ämnen som ingår i era produkter är förhandregistrerade. Om tillverkaren eller importören inte har förhandsregistrerat ett ämne får det inte längre tillverkas eller importeras efter årsskiftet. Detta drabbar nedströmsanvändare genom att produkter kan helt sluta tillverkas eller att receptet måste ändras. är du kund hos Chemgroup kan du med en enkel knapptryckning kontrollera alla dina kemikalier om något ingående ämnen ännu inte är registrerat. En liten ikon visas vid produktens namn. Hittills ser man alla ämnen som är registrerade tom 1 oktober 2008. I januari kommer den fullständiga listan över samtliga förhandsregistrerade kemiska ämnen. Hittills finns över 37 000 ämnen registrerade. Läs mer här

Categories:

Tags:

Comments are closed