Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Rödsprit, T-sprit, känd produkt med många namn. Efter tester av flera olika produkter från olika tillverkare har Rödsprit från Lahega fallit väl ut hos användare. Alla provade produkter fungerar bra men skillnaden är doften. Fördelen med Lahegas produkt är att den inte doftar så mycket och blir därför behagligare att jobba med. Detta är en viktig aspekt för en god arbetsmiljö.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply