Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Hallå konsument är en rikstäckande upplysningstjänst som samordnas av Konsumentverket. Hit kan man vända sig med frågor om köp av varor och tjänster, villkor i avtal, reklamationer, att handla hållbart och annat som konsumenter behöver hjälp med.

Deras vägledare svarar på frågor eller hjälper dig vidare till experter hos andra myndigheter, konsumentbyråer eller kommunal konsumentvägledning. Vägledningen har öppet alla vardagar kl. 9-17.

En enklare konsumentvardag

Syftet med upplysningstjänsten är att göra det enklare för dig som konsument. Tjänsten ska bidra till att ge konsumenter snabba och användbara svar för att kunna göra medvetna val.

14 olika myndigheter och 4 byråer är delaktiga med information där bland annat Kemikalieinspektionen och Naturvårdsverket finns med.

Läs mer här: http://www.hallakonsument.se/

Categories:

Tags:

Comments are closed