Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Har du någon gång fått ett säkerhetsdatablad från en leverantör på över 100 sidor? Då har du fått ett utökat säkerhetsdatablad, ett sk. eSDS. Tänk på att du har 12 månader på dig att kontrollera att ditt exponeringsscenario för din verksamhet finns med och stämmer?

Låter det som rena grekiskan? Passa på att lär dig mer på vår utbildning gällande exponeringsscenarie. Carl Haux guidar dig rätt både gällande vilka krav du kan och bör ställa på din leverantör och hur du praktiskt ska gå tillväga. Läs mer under Utbildning.

Categories:

Tags:

Comments are closed