Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Vi på Chemgroup ser fram emot 2022 och en nyhet är att vi har ökat vårt kursutbud med flertalet intressanta kurser. Vi ser ett ökat utbildningsbehov och ser fram emot att få dela med oss av vår kunskap.

Vi har två nya heldagskurser:

  • Praktisk kemikaliehantering
  • Regler för ämnen i varor

Vi kommer även att ha ett antal halvdagskurser på distans där vi valt ut viktiga delar ur våra befintliga kurser. Dessa kurser passar bra för er som vill kompetensutvecklas men där tiden inte alltid räcker till.

  • CLP-klassning och ökad förståelse för säkerhetsdatablad
  • Substitution – hur du kan välja skonsammare produkter
  • Lagerhållning, märkning, skyltning och sanering

Ni kan läsa mer om våra nya och befintliga kurser i vår kurskalender.

För er som redan nu vill boka vårens kurser erbjuder vi en ”boka tidigt rabatt” på 15% på samtliga kurser om ni bokar senast 30 januari. Ange rabattkoden ”boka tidigt rabatt”.

Categories:

Tags:

Comments are closed