Sisource x
Chemgroup Scandinavia

Sisource och Chemgroup Scandinavia går ihop och bildar Chemgroup. Tillsammans stärker vi vårt erbjudande och kommer erbjuda en komplett helhetslösning inom kemikaliehantering; från strategi och inköp till systemlösningar för uppföljning och dokumentation. Befintliga tjänster kommer självklart finnas kvar men vi får nu möjlighet att täcka upp ännu fler områden inom er kemikaliehantering.

Stay tuned!

Den nya organisationen Chemgroup är under uppbyggnad och kommer att lanseras under hösten 2024. Under tiden har du tillgång till allt du behöver via Sisources och Chemgroup Scandinavias befintliga hemsidor. Klicka nedan för att komma vidare!

Den 10 oktober är vi på Chemgroup med som partner under Miljöstrategidagarna, konferensen om hållbarhetsarbete i praktiken. Lyssna till experter, få nya redskap och idéer under temat ”Framtidssäkra ditt hållbarhetsarbete”.

Vi har tillsammans med Miljö & Utveckling tagit fram ett exklusivt erbjudande till dig. Ange kampanjkod PRIO18 vid din anmälan och få 25% rabatt. Hoppas vi ses!

Anmäl dig på http://miljostrategidagarna.se/

Categories:

Tags:

Comments are closed